Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας πρόκειται να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν στην Καβάλα το αργότερο το Καλοκαίρι. Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια θα ζητήσει τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας δηλαδή χώρους άνω των 100 τμ προκειμένου να φιλοξενηθούν αυτά τα κέντρα. Συνάντηση με τη Δήμαρχο την ερχόμενη εβδομάδα του Μάριου Πλωμαρίτη.

Έληξε την Τετάρτη 8 Μαρτίου το πρόγραμμα Στηρίζω. Έπαψε να λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο στις Κρηνίδες. Λίγες ακόμη μέρες λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου στη Δ. Αγορά. Η κοινωνική πολιτική του Δήμου Καβάλας θα επανέλθει μέσω του κέντρου κοινότητας. Εκδηλώσεις του αεροπορικού σόου και στη Νέα Πέραμο ζητά ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. 100% συμμετοχή στη χθεσινή πρώτη μέρα απεργίας των πρακτόρων του ΟΠΑΠ στο Ν. Καβάλας. Η απεργία συνεχίζεται σήμερα. Ενίσχυση του ΤΕΙ μέσω του νέου ΕΣΠΑ συζήτησαν χθες ο πρόεδρος του ιδρύματος και ο αντιπεριφερειάρχης. Τον κ. Μαρκόπουλο θα επισκεφθεί το πρωί ο νέος στρατηγός της ΧΧ Μεραρχίας.

Έκθεση πυροσβεστικών ειδών σήμερα στον περιβάλλοντα χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου. Το απόγευμα μιλά στη Δ.Βιβλιοθήκη η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως. Νωρίτερα η κ. Κεραμέως θα επισκεφθεί το ΤΕΙ και τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο. Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Νέα Καρβάλη για πώληση λαθραίων τσιγάρων. Κατασχέθηκαν 5.000 πακέτα. Επαφές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα για τις αποζημιώσεις των αγροτών είχε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Συνεχίζει πρόεδρος των κτηνοτρόφων ο Νίκος Δημόπουλος. Τη Δευτέρα εκδήλωση στο ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό των μηχανικών. Και το απόγευμα της Πέμπτης θα λειτουργούν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα με 49 θέματα στην ημερήσια διάταξη το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει στη Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αύριο το πρωί σύσκεψη συλλόγων στο δημαρχείο για την φετινή εξόρμηση Let’s do it Greece που ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει για την Κυριακή 2 Απριλίου. Ρεσιτάλ πιάνου το βράδυ στο Δ. Ωδείο. Αύριο εκδήλωση του συλλόγου Ποταμουδίων στο Όσκαρ. Αύριο και μεθαύριο η δουλειά του Δημήτρη Μπασλάμ στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Την Κυριακή αφιέρωμα στον Σουηδικό κινηματογράφο στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Χωρίς τους Κυριακίδη, Λίτσκα και Ζυγκερίδη ο ΑΟΚ παίζει την Κυριακή με το Παραλίμνιο. Χωρίς τον τραυματία Κυριακού η Ένωση στο αυριανό ματς με το Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...