Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ανατολικά της Μοσούλης ανακηρύχθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας

Ιρακινού στρατού στην ανατολική πλευρά της Μοσούλης έχει δηλώσει την απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω των επιθέσεων Isidor.


Το ιρακινό στρατό, εξαιτίας των επιθέσεων Isidor στο ανατολικό τμήμα της Μοσούλης κήρυξε απαγόρευση της κυκλοφορίας κηρύχθηκε.



Σύμφωνα με την είδηση ​​της Sputnik, του 16ου τμήματος του ιρακινού στρατού συνταγματάρχης συνδέονται με το ATV Σαμπάχ αλ Θάνι, είπε Νινευή Operations Command, ανατολικά της Μοσούλης κήρυξε απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλες τις γειτονιές.

ΝΕΑ ATV, η απαγόρευση έχει δηλωθεί στον απόηχο των αμάχων και επιθέσεις κατά των δυνάμεων ασφαλείας σε διάφορες περιοχές της πόλης Ισίδωρος και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει μέχρι νεωτέρας.
ATV περαιτέρω προσπαθεί να στοχεύσετε βόμβα από έκρηξη HASDER Sabi πολιτοφυλακή σε βομβιστή αυτοκτονίας στη γειτονιά El Μηχανικών στα βορειοανατολικά της Μοσούλης, αλλά σκοτώθηκαν από παραστρατιωτικές ομάδες σε 4 άτομα στο συμβάν, είπε τραυματίες.

Στο Ιράκ, στη Μοσούλη Ισίδωρος από ανακτάται και πραγματοποιήθηκε σε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας στην ανατολική πλευρά της επίθεσης αυτοκτονίας εστιατόριο 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 33 άνθρωποι έχουν αναφερθεί τραυματίες. (Ξένες ειδήσεις).                                                               https://www.evrensel.net/haber/307788/musulun-dogusunda-sokaga-cikma-yasagi-ilan-edildi?&utm_source=bulten&utm_medium=bulten&utm_campaign=bulten

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...