Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τι θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με το θέμα της βόμβας


Το makpress, θα σας τα πει όλα, όπως πάντα ΠΡΙΝ γίνουν !
Η βόμβα θα εξουδετερωθεί άνετα, το ΤΕΝΞ θα κάνει άριστα όπως πάντα τη δουλειά του. Αυτοί που ΔΕΝ θα την κάνουν θα είναι οι....

τροχονόμοι, (χωρίς απαραίτητα να φταίνε μόνο οι ίδιοι).

500 άτομα φεύγουν ταυτόχρονα από ένα γήπεδο και φρακάρουν τα πάντα. Κ εδώ μιλάμε για απομάκρυνση 72.000 ανθρώπων σε 3 ώρες (7-10 το πρωί !!!).


Επειδή, ξέρετε ότι ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα αυτή την πόλη, να σας πούμε τι θα γίνει:


της πουτάνας !


από το μποτιλιάρισμα και μόνο. Θα επικρατήσει κυκλοφοριακό χάος και η επιχείρηση του ΤΕΝΞ, θα αρχίσει, αντί για τις 10 το πρωί, στις 2 το μεσημέρι, μέχρι να ξεμπλοκάρουν οι δρόμοι.


Στις 9 το πρωί θα επικρατεί ένα τρελό χάος, από αυτοκίνητα, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, μηχανές, ποδήλατα, λεωφορεία, αστικά, κλπ, που άλλα θα μπαίνουν και άλλα θα βγαίνουν.


Και η τροχαία της Θεσσαλονίκης έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με τον πιο εμφατικό τρόπο -πιο εμφατικά ΔΕΝ γίνεται- ότι σε περιπτώσεις κρίσης (π.χ. χιονιάς της 10/1/17), δεν μπορεί να προσφέρει το παραμικρό, ούτε 0,001% βοήθεια στο κυκλοφοριακό.


Επομένως, το πρόβλημα εστιάζεται στο κυκλοφοριακό χάος που θα επικρατήσει, εκεί γύρω στις 9 το πρωί και παρά την έγκαιρη προειδοποίησή μας, το χάος θα έρθει, γιατί η τροχαία της Θεσσαλονίκης, δεν έχει προσφέρει ποτέ και τίποτε στην κυκλοφορία της πόλης. Εμφανίζεται να βοηθάει την κυκλοφορία μόνο (μόνο!) όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός, οπότε ένεκα γλειψίματος, οι ορτινάντσες των πολιτικών αξιωματικοί, σκίζονται ! Για τον κοσμάκη, η τροχαία είναι αόρατη. Κι ας αφήσουμε την καραμέλα της "έλλειψης προσωπικού". Πώς βρίσκεται δηλαδή προσωπικό όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός; Ε, με τον ίδιο τρόπο να βρεθεί και για την επιχείρηση απομάκρυνσης 72.000 ανθρώπων από τα σπίτια τους !


Όχι μονο να φροντίζουμε -με οθωμανική δουλοπρέπεια- να μην καθυστερήσει ο Πρωθυπουργός σε κανένα τράφικ, όταν έρχεται εδώ ! Να φροντίσουμε λίγο και τον απλό κόσμο που πληρώνει τους μισθούς σας.


Να μας συγχωρούν οι φίλοι τροχονόμοι που τους πικραίνουμε, αλλά δεν θα ξεχάσουμε τον αηδιαστικό ζήλο που επέδειξαν φέτος όταν ήρθε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, όπου έκλειναν μέχρι καΙ σοκάκια 15 χιλιόμετρα μακριά από την Έκθεση, επειδή θα περνούσε ο λαοπρόβλητος από κει μετά από 12 ώρες !


Και η πίκρα
Για όσους όμως θέλουν να μπαίνουν βαθιάαα μέσα στα γεγονότα, να πούμε ότι ο διευθυντής Τροχαίας Φώτης Δομζαρίδης, που πήρε όοοοοοολα τα μέτρα για να μη συναντήσει Ι.Χ. μπροστά του ο Τσίπρας, προήχθη σε Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης !!!! Το μήνυμα λοιπόν που δόθηκε για μια ακόμη φορά είναι "κανείς δεν έχασε γλείφοντας". Ε, πώς να γίνει κράτος αυτό; Κράτος δουλοπρεπών.... που ανταμείβει όσους κάνουν τις πιο βαθιές υποκλίσεις....


Σ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...