Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Οι ευρωπαίοι πολίτες θεωρούν μεταναστευτική πολιτική "ανοικτών θυρών", όπως αυτοκτονίας




Ευρωπαίοι έχουν το φόβο του Προέδρου Trump και την απόφασή του να εμποδίσει την είσοδο στους μουσουλμάνους μετανάστες.






Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από τη Δεξιά αξιότιμη Βρετανικό Ινστιτούτο του Chatham House με 10.000 άτομα σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο), η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απάντησε θετικά στην πρόταση ότι μουσουλμανική μετανάστευση πρέπει να σταματήσει.

Σημειώστε ότι αυτή η έρευνα διεξήχθη ενώπιον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει μεταναστευτικών διάταγμα τους σήμερα αναστέλλεται προσωρινά.

"Τα αποτελέσματά μας είναι εντυπωσιακή και απογοητευτικό. Αναφέρουν ότι η αντιπολίτευση στη μετανάστευση από μουσουλμανικές πλειοψηφία των χωρών δεν περιορίζεται στο εκλογικό σώμα του Donald Trump στις ΗΠΑ, αλλά είναι διαδεδομένη '' στη βρετανική δεξαμενή σκέψης σχολίασε.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να εγκρίνει ή να απορρίψει, τη δήλωση: «Κάθε περαιτέρω μετανάστευση από Μουσουλμανικές χώρες πρέπει να σταματήσει."

Κατά μέσο όρο, το 55% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι συμφώνησαν με την παύση όλων των μουσουλμανικών μετανάστευσης, το 25% δεν εξέφρασε άποψη και το 20% διαφώνησε με τη δήλωση.

Το ποσοστό των ατόμων σε αντίθεση με μουσουλμανική μετανάστευση διαφέρει προφανώς από πολιτεία σε πολιτεία.
. Πολωνία: 70%
. Αυστρία: 65%
. Βέλγιο: 64%
. Ουγγαρία: 64%
. Γαλλία: 61%
. Ελλάδα: 58%
. Γερμανία: 53%
. Ιταλία: 51%.
. Ηνωμένο Βασίλειο: 47%
. Ισπανία: 41%

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα της έρευνας στην Ιταλία, στα πρόθυρα της κατάρρευσης, βδομάδα με τη βδομάδα κατακλύζεται από κύματα χιλιάδων Αφρικανών μεταναστών μουσουλμανικής, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, του Μαγκρέμπ και άλλες που δεν εγκαταλείπουν εμπόλεμες ζώνες.

Πολωνία εξαιρούνται, όλες αυτές οι χώρες έχουν καίρια σημασία για την κρίση μετανάστευσης ή έχουν πενθούντες από ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών.



Μην χάσετε Είδη Dreuz, εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter μας.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης τα εξής:

63% των Ευρωπαίων ηλικίας 65 ετών και άνω είναι η πιο έντονα σε αντίθεση με τη μετανάστευση από μουσουλμανικές πλειοψηφία των χωρών, που ακολουθείται από 56% των Ευρωπαίων ηλικίας μεταξύ 45 και 59 ετών και το 44% των κάτω των τριάντα Ευρωπαίους έτη (μεταξύ 19 και 29 ετών).

Η αναβίωση των ευρωπαϊκών λαών θα είναι τελικά λειτουργήσει;

Η ΕΕ δεν θα διπλασιάσει την ποσόστωση των μεταναστών για να τιμωρήσει τους Ευρωπαίους να έχουν αυτή την άποψη;

Σταματήστε τον εξισλαμισμό της Ευρώπης!



Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με τα εξής: © Rosaly για Dreuz.info .
ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ROSALY 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2017
 "immigrati, europei con Trump: η maggioranza vuole την ομάδας του Blocco" Αυτός Giornale.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...