Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Περού: Διαμαρτυρίες Held ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Περουβιανή διαδηλωτές έκαναν πορεία για να υποστηρίξει την άποψη δεν είναι εμπόρευμα για πώληση των δικαιωμάτων του νερού.

δημόσια ιδρύματα που βρίσκονται στη Λίμα του Περού κυβέρνηση για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση sedapal πόδια διοργανώθηκε από την αρχή του νερού.



Δημοκρατικές μαζικές οργανώσεις, ομάδες νεολαίας και των εργαζομένων διαδήλωσαν στη Λίμα SEDEPAL πρωτεύουσα για να διαμαρτυρηθούν για την πώληση των δημόσιων οργανισμών σε ιδιωτικές εταιρείες.

Την Πέμπτη, ο γενικός γραμματέας της SEDAPAL Luisa Eyzaguirre είπε, «Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στο νερό και συνθήκες υγιεινής των περουβιανές και ιδιωτικές εταιρείες είναι οι δρόμοι να πούμε όχι στην Κεντρική Κυβέρνηση που θέλουν να πουλήσουν το νερό μας», είπε.



Eyzaguirre είπε επίσης, "Αυτή η απόσταση με τα πόδια, επίσης, θα ωφελήσει χιλιάδες άνθρωποι και εκατοντάδες των αναβαλλόμενων οργανώθηκε από την κυβέρνηση για το νερό και την αποχέτευση έργα που πρέπει να γίνουν επειγόντως. Για εμάς, είναι το νερό και η πορεία διαμαρτυρίας της ζωής », είπε.

Eyzaguirre πρόσθεσε ότι «Ημέρα πρωί στις 09: 00, στο Champ de Mars, και θα ξεκινήσει στις 10: 00 στο Σπίτι, περπατήσαμε προς το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Υγιεινή», συνέχισε.

Νωρίτερα, τον Φεβρουάριο, της χώρας κατοικίας, των κατασκευών και Αποχέτευσης (προσπάθειες μέγιστης έκκεντρης) υφυπουργός, Juan Haro, δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση στη Λίμα και τις γειτονικές Callao να πουλήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.



Χαρούν παρατηρήσεις από την τοπική καθημερινή διαχείρισης "ιδιωτικοποιήσει πλήρως την sedepal ποτέ δεν αναφέρεται, mvcs'n δεν έχει μια τέτοια σκέψη," ηχογραφήθηκε με τη μορφή.

Εθνική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (Sunass) Πρόεδρος Fernando Momiy λένε ότι δεν θα αυξήσει το νερό της εκδοχείς των υπηρεσιών νερού. Οι εταιρείες εξετάζουν την αγορά sedepal μειώσει το ενεργειακό κόστος και να αυξήσει την αποδοτικότητα της εταιρείας που υπόσχονται ...

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι σύντομα θα είναι διαθέσιμοι για την παροχή υπηρεσιών και την ανησυχία του για την αύξηση της τιμής του νερού για 10 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν σε αστικές περιοχές.
Kaynak: http://www.telesurtv.net/english/news/Peruvians-Take-to-the-Streets-Against-Water-Privatization-20160218-0015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...