Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ukrainian military speak out plainly: “We bombard our cities, we target civilians, as normal warfare tactic”


Ουκρανία: "Έχουμε στόχο αμάχους." Αυτονομιστές: "στόχο τους Χάρτες αποδείξει."

Eric Zuesse. 1 Φλεβάρη του 2015 ~ ΜΥ

Από την φιλο-καθεστώς της Ουκρανίας τηλεοπτικού σταθμού Hromandske τηλεόραση - το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η ολλανδική κυβέρνηση , και ο George Soros (μέσω του Διεθνούς Ιδρύματος της Αναγέννησης ή «Ταμείο» ) - έχει αναφερθεί ότι η ουκρανική κυβέρνηση στοχεύει συγκεκριμένα τους αμάχους να πεθάνει στην περιοχή Donbass στα νοτιοανατολικά της πρώην Ουκρανίας. Είναι να γίνει προκειμένου "να καθαρίσει τις πόλεις."

Αυτό είναι ανοιχτή παραδοχή ότι η επιχείρηση, στην οποία οι ΗΠΑ είναι η χρηματοδότηση ( και η Ουκρανία είναι σε πτώχευση έτσι ώστε να μην μπορεί να επιστρέψει δωρητές του ), είναι στην πραγματικότητα μια εκστρατεία εθνικής-καθαρισμού. Προηγουμένως, στις Hromadske τηλεόραση, υπέρμαχος του να κάνει ακριβώς αυτό (εθνοκάθαρση ) έδωσε συνέντευξη. Είπε : «Αν πάρουμε, για παράδειγμα, μόνο η Περιφέρεια του Ντονέτσκ, υπάρχουν περίπου 4 εκατομμύρια κατοίκους, τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια εκ των οποίων είναι περιττές. ... Donbass πρέπει να αξιοποιηθεί ως πόρος, ο οποίος είναι. ... Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γίνει - δεν έχει σημασία πόσο σκληρή κι αν ακούγεται - είναι ότι υπάρχει μια ορισμένη κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να εξολοθρευτεί ».

Εδώ είναι πώς γίνεται:



[9 Σεπτεμβρίου του 2014, από Slavyangrad, φιλο-αυτονομιστών »κλιπ εμφανίζονται, λαμβάνονται από φιλο-ουκρανική-κυβέρνηση τηλεοπτικές εκπομπές] Βίντεο του διοικητή του εθελοντικού τάγματος της ουκρανικής κυβέρνησης» Shaktarsk, «Ρουσλάν Onishchenko:" Η αποστολή μας, που είναι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι να καθαρίσετε τις πόλεις, αφού ο στρατός έχει «δουλέψει» το έδαφος αυτό με αεροσκάφη, πυροβολικό και βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό. Αυτή είναι μια φυσιολογική τακτική προσέγγιση για πόλεμο. "

Συνταξιούχος συνταγματάρχης Στρατηγό Βλάντιμιρ Ruban, συνέντευξη στην προ-ουκρανική κυβέρνηση Hromadske τηλεόραση, τότε λέει: «Θέλω να προσφέρουν τις ουκρανικές πυροβολητές μετάλλια, σε όσους πληρώνω την πόλη [Ντόνετσκ], τα σπίτια και τον άμαχο πληθυσμό, για ... [οι πυροβολητές] έχουν άξιζε [μετάλλια], τόσο λόγω της ακρίβειας και ανακρίβεια. ... Είναι ένα πράγμα εάν οι ομάδες επίθεση ή οποιαδήποτε στρατεύματα κινητό κονίαμα οδηγείτε μέσα από την πόλη και να πυροβολήσει, ... αλλά αν οι μονάδες πυροβολικού που τροφοδοτούνται από το αεροδρόμιο [δηλαδή, από την απόσταση], τότε κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι αυτονομιστές αυτοπυροβολούνται [δηλαδή, ότι οι άνθρωποι που σκοτώνονται στην πόλη είναι θύματα των αυτονομιστικών δυνάμεων κατά λάθος χτύπημα περαστικούς όταν στοχεύουν στην κυβέρνηση στρατεύματα. Ο ίδιος λέει ότι πυροβολητές θα πάρει ξεκάθαρα την ευθύνη, ενώ στο δρόμο μαχητές μπορούν πάντα να κατηγορήσουμε τους «τρομοκράτες».]. ... Ο βομβαρδισμός εκεί γίνεται ως εκφοβισμός, ... όχι μόνο αντιρρήσεις καταστροφή, αλλά ο εκφοβισμός [για να πάρει τον πληθυσμό να φύγει στα κοντινά Ρωσία]. Ο άμαχος πληθυσμός είναι εκφοβίζονται από μια χαοτική βομβαρδισμό των διαφόρων αντικειμένων.Υπάρχουν πολλά κοχύλια που συνδέονται απευθείας στους δρόμους ή περιβόλια [και έτσι κάνει το πολύ έδαφος στο οποίο ζουν αυτοί οι άνθρωποι τρομακτικό για αυτούς].

ΕΡΕΥΝΗΤΗ: Αυτό αναφέρεται σε εκείνους που δεν είχαν εκραγεί;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, ... υπάρχουν πολλοί από αυτούς, ... κοχύλια που αποτυγχάνουν να εκραγεί. Αλλά Gorlowka είχε την τύχη να μην έχουν ακόμη εξαλειφθεί εντελώς από το πρόσωπο της γης, μαζί με τον άμαχο πληθυσμό.

ΕΡΕΥΝΗΤΗ: Εννοείτε ότι η πόλη βομβαρδίζεται βίαια
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Gorlowka βομβαρδίστηκε από τους στρατιώτες μας, [ακόμη], όπως πήγα εκεί για την ανταλλαγή κρατουμένων. Αν και ήταν γνωστό ότι ήμουν εκεί, [στρατεύματά μας] κράτησε μέχρι το βομβαρδισμό του Gorlowka.

Γενικά Ruban δεν θα μπορούσε να είναι γνωστά κατά τη στιγμή της συνέντευξης του, αλλά την 1η Φεβρουαρίου, Νέα Ζωή στη Ρωσία bannered «Η πολιτοφυλακή DNR: Ουκρανικά Στρατού Χρήσεις των ΗΠΑ Πύραυλοι", και ανέφερε ότι το Γκορλόβκα βρέθηκαν "κοχύλια που δεν ανήκουν στην ουκρανική πυροβολικό, και ακόμα περισσότερο δεν χρησιμοποιούν σοβιετική ή μετα-σοβιετική στρατιωτικό εξοπλισμό. Σύμφωνα με την υπόθεσή τους, τα όπλα είναι από το ΝΑΤΟ. Αναπληρωτής διοικητής ταξιαρχίας του Στρατού DNR [Ντόνετσκ Λαϊκή Δημοκρατία] διακριτικο "Ποδηλάτης" έδειξε κοχύλια και είπε ότι ... αυτό είναι ένα ειδικό βλήμα 155 διαμετρήματος αυτοκινούμενα πυροβόλα του Μ109 Α1 αμερικανική παραγωγή, το οποίο χρησιμοποιείται από τις χώρες του ΝΑΤΟ. "Επιπλέον," Η παρουσία των αλλοδαπών στο στρατό και το ραδιόφωνο παρακολουθήσεις τους επιβεβαιώνει τη νοημοσύνη μας όταν ακούμε σε παρακολουθήσεις, φράσεις στα αγγλικά και τα πολωνικά. "της Γερμανίας Bild , και της Βρετανίας Mail , είναι επίσης μεταξύ των διεθνών οργανισμών ειδήσεις που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στην αμερικανική μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην διαβόητη οργάνωση Blackwater, «συμβουλεύει» τον ουκρανικό στρατό σε αυτόν τον πόλεμο. Η διαπίστωση των αμερικανικών στρατιωτικών διατάξεων στα πεδία των μαχών στην Donbass είναι, εξάλλου, ρουτίνα? αλλά οι αμερικανοί στρατιώτες, όπως ρωσικές, είναι πιθανόν να μην αγωνίζονται εκεί. Η Ουκρανία είναι μόνο ένας πόλεμος μεσολάβησης μεταξύ των δύο μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων, δεν έχει ακόμη μια άμεση πόλεμο μεταξύ τους.

Μέσα σε μόλις τις τελευταίες ημέρες, περαιτέρω αποδείξεις βίντεο ανέβηκε πράγμα που δείχνει ότι η στόχευση αμάχων είναι ένα κεντρικό σκοπό της χρηματοδοτούμενο από τις ΗΠΑ ουκρανική εκστρατεία του πολέμου:
[29 Γενάρη του 2015] Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης Ρεν [μεγάλο ρωσικό δίκτυο, ιδιόκτητο από Ρώσους αριστοκράτες] δέχθηκε σήμερα την πρώτη αποδεικτικά στοιχεία ότι κατοικημένες περιοχές της Donbass [τους εξεγερμένους περιοχή της πρώην Ουκρανία? το απώτατο-ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, που παρουσιάζεται εδώ στο πιο σκούρο πορφυρό] βρίσκονται στο στόχαστρο. Παρά το γεγονός ότι το Κίεβο μπορεί να ισχυριστεί ότι «αδέσποτα κελύφη» χτύπησε ένα νοσοκομείο ή ένα νηπιαγωγείο, έχουμε βρεθεί στην πρώτη γραμμή που έχει μείνει πίσω από την αναχώρηση της Ουκρανίας στρατιώτες, χάρτες πυροβολικού, όπου οι στόχοι ήταν εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα. Εδώ είναι μια αποκλειστική έκθεση από τον ανταποκριτή μας Valentin Trushin από τις πρώην [Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων} χαρακώματα UAF είναι: Αυτό είναι ένα χωράφι κοντά στο χωριό Ozeryanovka, από την οποία πρόσφατα ήταν ένας Ουκρανός ψήσιμο μπαταρία στο Γκορλόβκα: ... [Ο επαναστατικός στρατιώτης λέει ότι πολλοί αυτών των εγκαταλελειμμένων δεξαμενών και άλλα όπλα είναι άθικτο, και «Θα πω αύριο ότι η Ρωσία τους παρέχονται σε μας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο εξοπλισμός τους, που θα πρέπει να επισκευαστεί εάν είναι απαραίτητο, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο εναντίον τους.» Οι απόψεις της κυβέρνησης, καταστράφηκε Γκορλόβκα φαίνεται.] ... Στις [rebel-] καταστράφηκαν πιρόγες βρέθηκαν ... τετράδια των διοικητών κανόνι, χάρτες.Τα έγγραφα δείχνουν ότι βομβαρδισμό της πόλης [από την κυβέρνηση] δεν ήταν τυχαία, αλλά οι deliberate.The συντεταγμένες των στόχων που φαίνεται. Για παράδειγμα, το ένα είναι ένα εστιατόριο, ένα άλλο μια καφετέρια ή μια αγορά όπου στάθμευαν δεν πολιτοφύλακες. ... Εδώ είναι στόχος-χάρτες τους, ... αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία των εγκλημάτων πολέμου.
Ουκρανία-ιστορικό-σύνορα
Λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, ένας διοικητής των ανταρτών εξήγησε γιατί οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χάνουν:


[13 του Δεκέμβρη 2014, από Cassad τηλεόραση στην Κριμαία, που διευθύνεται από έναν άνθρωπο που η αριστοκρατία των ΗΠΑ περιγράφουν ως ένα ακροδεξιό μαρξιστική ]
«Πώς η ελίτ UA [Ουκρανικά Στρατού] στρατεύματα νικήθηκαν από την πολιτοφυλακή. Συνέντευξη με τον διοικητή Kedr "(επικεφαλής της αντι-ουκρανική κυβέρνηση-Semyonovka τάγμα στα περίχωρα της Slovyansk): Πώς καταφέρατε να τους νικήσουμε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το πιο εκπληκτικό πράγμα είναι ότι είχαν εξαλειφθεί από τις [ανταρτών] πολιτοφυλακές, οι οποίοι δεν έχουν αποφοιτήσει από οποιεσδήποτε στρατιωτικές ακαδημίες. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν καν υπηρετήσει στον στρατό πριν. Η πλειοψηφία από αυτούς είχαν μόνο για την πρώτη φορά που έλαβαν πρόσφατα τα όπλα στα χέρια τους [δεν είχαν προηγουμένως ανήκουν ή χρησιμοποιούνται ακόμη και ένα όπλο]. Νομίζω ότι η νίκη ... [προέκυψε από] ... το υψηλό κίνητρο των στρατευμάτων μας, και αυτό ήταν εγγυημένο από το υψηλό ηθικό, το παράδειγμα που δίνεται από τους διοικητές οι οποίοι έπαιρναν μέρος στους ίδιους τους πολεμήσουν. Παρείχε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Καλή τρόπαια [όπλων] συνελήφθησαν στη συνέχεια, ... [και ακόμη] συμβεί πριν από το καζάνι Ilovaisk [όταν ο εχθρός ήταν περικυκλωμένη], και σε μια στιγμή που η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για τις ίδιες τις πολιτοφυλακές, ... [έτσι] υπήρχε μόνο ένας στρατιώτης τραυματίστηκαν από την πλευρά μας σε εκείνη τη μάχη, αλλά από την πλευρά του εχθρού σκοτώθηκαν 15-12 άνδρες, σχεδόν όλα αυτά [που πολεμούσαν]. Έξι ... [τους] αιχμαλωτίσθηκαν. [Το πεδίο της μάχης εμφανίζεται με πτώματα του εχθρού]. ... Η μονάδα μας έφτασε να συλλέξει τα πτώματα των δύο από πυροβολισμό κάτω των πιλότων τους. Αλλά ο εχθρός κατάφερε να σώσει έναν από τους πιλότους τους. Επαναλαμβάνω: Τα στρατεύματά μας δεν ήταν επαγγελματικό στρατό, αλλά άνθρωποι σαν τους ανθρακωρύχους και τους οδηγούς τρόλεϊ. [3:17] Θα έλεγα στην ουκρανική μητέρες ότι οι στρατιώτες μας έχουν πουθενά να υποχωρήσει από τη δική τους γη, ενώ ο εχθρός έχει την ευκαιρία να γυρίσουν και να πάει στο σπίτι.

[4:14: βίντεο παρουσιάζεται από την καταπολέμηση σιτηρέσιο του εχθρού.] Είναι ένας Αμερικανός καταπολέμηση σιτηρέσιο.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αυτή νοτιοανατολικά-ουκρανική εκστρατεία εθνικής-καθαρισμού είναι απαραίτητη για τον Ομπάμα, ο οποίος εγκατέστησε το σημερινό καθεστώς στην Ουκρανία , είναι ότι, αν αυτό δεν γίνει, και, αν οι άνθρωποι που έζησαν και ψηφίστηκε στην περιοχή Donbass (Ουκρανίας τώρα -Ανατολική) ήταν ακόμα να παραμείνουν εκεί και να μπορούν να ψηφίζουν εκεί ως πολίτες της Ουκρανίας, τότε θα ψηφίσουν τουλάχιστον 90% έναντι των υποψηφίων του καθεστώτος , καθώς και για τους μετριοπαθείς, επειδή, ακόμη και πριν από το καθεστώς είχε αρχίσει να εξοντώσουν τους ανθρώπους αυτούς, είχε ψηφίσει το 90% για Βίκτορ Γιανουκόβιτς στην τελευταία δημοκρατική Ουκρανία ολόκληρη προεδρικές εκλογές (που ήταν πίσω στο 2010) , και ήταν η ίδια άνθρωπος τον οποίο ο Ομπάμα ανέτρεψε. Τώρα, μετά από αυτή την εξόντωση εκστρατεία, η ψηφοφορία που διεξήχθη κατά των Stooges Ομπάμα θα είναι σχεδόν 100% - και όχι μόνο το 90%.

Με άλλα λόγια: ο Ομπάμα θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς τους ανθρώπους. Μπορούν να πεθάνουν, ή αλλιώς να διαφύγει στη Ρωσία, αλλά ο Ομπάμα θα πρέπει να φύγει από την Ουκρανία.

Όσον αφορά γιατί ο Ομπάμα ήθελε τη γη τους για να αρχίσει με, ήταν γιατί αν το αέριο και άλλων περιουσιακών στοιχείων στο έδαφος εκεί μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί ή πωλήθηκε από την κυβέρνηση της Ουκρανίας να πληρώσει τα χρέη της, η ουκρανική κυβέρνηση θα χρεοκοπήσει και να γίνει ένα τεράστιο τροχοπέδη για όλους όσους είχαν προηγουμένως δανείσει σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του ΔΝΤ, της ΕΕ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, και άλλοι (ειρωνικά συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Ρωσίας).

Τώρα που η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι αυτή η γη δεν θα είναι σε θέση να ελέγχεται από την κυβέρνηση της Ουκρανίας, το καλύτερο στοίχημα του Ομπάμα (σε σχέση με τους στόχους του) είναι να επιτρέψει στον πόλεμο απλά να τελειώσω με την ήττα της Ουκρανίας, έτσι ώστε όχι περισσότερο καλό τα χρήματα θα πάνε στην Ουκρανία μετά την προηγούμενη κακό χρήμα χάνεται έτσι, αλλά απλά κομμένα τις απώλειες και να φέρει αυτό το περικομμένο και λυσσαλέα αντι-ρωσική δυτικό μισό της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ για το στόχο που είναι, προφανώς, πρώτος και κύριος στόχος της εξωτερικής πολιτικής Ομπάμα: γύρω Ρωσία αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων και με καθεστώτα που μισούν τη Ρωσία, προκειμένου να πάρει συνθηκολόγηση της Ρωσίας στην αριστοκρατία της Αμερικής.

Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει Donbass να αντί να παραμείνει ένα μέρος της Ουκρανίας , ως αντίβαρο εκεί κατά τις λυσσαλέα αντι-ρωσική ψηφοφόρους στη δυτική περιοχή της Ουκρανίας, έτσι ώστε να παράγουν ένα ακόμη Γιανουκόβιτς, όπως η ηγετική θέση στην Ουκρανία και έτσι να μειωθεί η πιθανότητα μιας παγκόσμιας πυρηνικού πολέμου (που θα ήταν μόνη εναλλακτική λύση της Ρωσίας αν ο Ομπάμα ήταν να πετύχει στο surround-Ρωσία-με-βλήματα σχέδιο του).

Μετά από όλα: Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι δεν αρέσει όταν η Σοβιετική Ένωση το 1962 προσπάθησε να τοποθετήσει πυρηνικούς πυραύλους σε μία μόνο τοποθεσία κοντά ΗΠΑ: Κούβα. Για τον Πούτιν, η Ουκρανία είναι σαν μια πυρηνική Κούβα ήταν στην Αμερική, αλλά περισσότερο σαν περίπου δέκα πυρηνικών Cubas, στην περίπτωση της Ρωσίας. Για την Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ θα ήταν, ίσως, και μόνο είναι επαρκής απειλή για τη Ρωσία, έτσι ώστε να παράγει μια άμεση ρωσική πυρηνική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ (ένα προληπτικό ρωσική επίθεση, εναντίον μας). Οι παράφρονες αυτοί θα είναι εκεί οι ΗΠΑ και κάθε έθνος που υποστηρίζει - τα έθνη που τότε σαφώς στόχο να «κατακτήσουν» τη Ρωσία. Οι ΗΠΑ, υπό Κένεντι, αρνήθηκε να θέσει υποψηφιότητα για την αντίστροφη? και της Ρωσίας, υπό τον Πούτιν ή οποιονδήποτε άλλο ηγέτη, δεν θα πρέπει να σταθεί για αυτό, είτε. Το ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσει αμέσως. Είχε ξεκινήσει ως αντι-κομμουνιστική κλαμπ, και ήταν τότε ισχύει? αλλά αυτό που ήταν και είναι μετά το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης, είναι η μεγαλύτερη απειλή για ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πλέον τίποτα, αλλά ένα αντι-ρωσική ομάδα: όχι μόνο παράφρων, αλλά και κακό.

Οι μόνοι που θα επωφεληθούν της σημερινής ΝΑΤΟ είναι όπλα-έμποροι της Δύσης και άλλα στρατιωτικά προμηθευτές . Για όλους τους άλλους, αυτό είναι καταστροφή που περιμένει να συμβεί .


Έτσι: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχει υποστηρίξει (και, μέχρι τώρα, ακόμη και η απαίτηση) μια εκστρατεία εθνικής-εκκαθάρισης στην πρώην Ουκρανία. Είναι μέρος του κακού και άκρως επικίνδυνη παραφροσύνη που είναι το ΝΑΤΟ.

~

ΠΗΓΕΣ:
Eric Zuesse - ΜΥ
SLAVYANGRAD BLOG_1
SLAVYANGRAD BLOG_2
Kazzura
Η πραγματική SyrianFreePress.NET έργο μεταφορτώνονται σε
https://syrianfreepress.wordpress.com/?p=41742

~

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα περιεχόμενα των άρθρων, ομιλιών ή σχόλια για αυτήν τη σελίδα είναι αποκλειστική ευθύνη των δημιουργών τους. Η ομάδα και το συντακτικό προσωπικό της SyrianFreePress.NET εργασίας δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε κάθε άποψη εξέφρασε και δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανακριβείς, λανθασμένες ή προσβλητική δήλωση σε αυτό το άρθρο. Παράπονακαι διορθώσεις ( επαληθεύσιμα ) θα ευπρόσδεκτη και αποδεκτή . Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να γνωστοποιούν τις απαιτήσεις τους σε εμάς, και τα επαληθευμένα περιεχόμενα θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...