Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιατί είναι σημαντικό;



Συμφωνα με δημοσιευματα διαπιστωσαμε οτι εκταση 165 στρεμματων στους Αμμολοφους Νεας Περαμου Καβαλας βρισκονται στην σελιδα του ΤΑΙΠΕΔ ως αγγελια για πωληση με σκοπο την δημιουργια παραθεριστικων κατοικιων οπως αναφερετε και στο site του ΤΑΙΠΕΔ.Εμεις σαν κατοικοι της περιοχης αλλα και σαν επισκεπτες και φιλοι των παραλιων των Αμμολοφων που ειναι μια περιοχη φυσικου καλλους με συγκεκριμενα περιβαντολλογικα χαρακτηριστηκα και θεωρειτε ως αρχαιολογικη ζωνη αντιδρουμε σε αυτο το εθνικο ξεπουλημα της περιοχης μας.
Δημιουργησαμε αυτο το ψηφισμα που εναντιωνετε στο ξεπουλημα των ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ και ελπιζουμε να πιασει τους στοχους του με σκοπο να σταλει στην Ελληνικη Κυβερνηση και στο ΤΑΙΠΕΔ.
Θεωρουμε οτι δεν μπορει μια παραλια που προσελκυει εκατονταδες χιλιαδες κοσμο καθε χρονο να ξεπουλιεται για ενα κομματι ψωμι.
Θεωρουμε οτι δεν μπορει η περιοχη των Αμμολοφων να ξεπουλιεται ετσι απλα με τα απομειναρια των Βαλκανικων πολεμων να υπαρχουν ακομα και να μας τονιζουν οτι οι προγονοι μας πολεμησαν για την Ελευθερια της περιοχης μας.
Θεωρουμε οτι δεν μπορει μια περιοχη σαν τους Αμμολοφους οπου απο αρχαιοτατων χρονων υπηρξε δραστηριοτητα τωρα να ξεπουλιεται για ενα κομματι ψωμι.

Λεμε απλα ΟΧΙ στο ξεπουλημα της δημοσιας γης,οχι στο ξεπουλημα των παραλιων μας,οχι στο ξεπουλημα της ιστοριας μας,οχι στο ξεπουλημα της ελευθεριας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...