Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιρανοί Dial Up Παρουσία στη Συρία Σιίτες πολιτοφύλακες από όλο τον αραβικό Τρένο κόσμο σε μια βάση κοντά στην Τεχεράνη για να κάνουν τη μάχη στη Συρία


    Sam WSJ του Dagher επισκέφθηκε τη γειτονιά Khalidiya Χομς, ο πρώην προπύργιο των ανταρτών καταστράφηκε από πάνω από ένα χρόνο του κελύφους και του βομβαρδισμού των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων. Το καθεστώς αναγεννημένα πρόσφατα τον έλεγχο, με τη βοήθεια του Ιράν-backed λιβανική Χεζμπολάχ μαχητική ομάδα.
    Σε μια βάση κοντά στην Τεχεράνη, ιρανικές δυνάμεις εκπαιδεύουν σιίτες πολιτοφύλακες από όλο τον αραβικό κόσμο για να κάνουν τη μάχη στη Συρία-δείχνει το διευρυνόμενο ρόλο των ελίτ Επαναστατικής Φρουράς του Ιράν Σώματος αιματηρό πόλεμο της Συρίας.

    Τα λεωφορεία γεμάτα σιίτες πολιτοφύλακες από το Ιράκ, τη Συρία και άλλες αραβικές χώρες έχουν φθάνουν στην ιρανική βάση τις τελευταίες εβδομάδες, υπό την κάλυψη του σκότους, για διδασκαλία στο αντάρτικο των πόλεων και τις διδασκαλίες των κληρικών του Ιράν, σύμφωνα με ιρανικές στρατιωτικές στοιχεία και των κατοίκων της περιοχή. Η αποστολή των αγωνιστών: ενισχύουν το συριακό καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ εναντίον σουνιτών ανταρτών, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.
    Διευρύνεται ο ρόλος του Ιράν στη Συρία βοήθησε τον κ. Άσαντ αναρριχηθεί πίσω από κοντά την ήττα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο ρόλος της στρατόπεδο εκπαίδευσης του Ιράν σιίτες μαχητές δεν έχει αποκαλυφθεί προηγουμένως.
    Οι μαχητές "λένε ότι ο πόλεμος στη Συρία είναι σαν να [την] επική μάχη για την σιιτική Ισλάμ, και αν πεθάνει, θα είναι μάρτυρες της την υψηλότερη κατάταξη", λέει ο Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος ενημέρωσε για το προπονητικό κέντρο, το οποίο είναι 15 χιλιόμετρα έξω από την Τεχεράνη και κάλεσε Amir Al-Momenin ή διοικητής των πιστών.
    Η εκπαίδευση των χιλιάδων μαχητών είναι μια απόφυση της απόφασης του Ιράν τον περασμένο χρόνο στον εαυτό βυθίσει στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας για λογαριασμό της αγωνίζονται σύμμαχός του, το καθεστώς Άσαντ, σε μια προσπάθεια να μετατοπίσει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή. Αιματοχυσία στη Συρία διαμορφώνει σε περισσότερους από έναν εμφύλιο πόλεμο: Είναι πλέον ένα πληρεξούσιο πόλεμο μεταξύ των περιφερειακών jockeying εξουσίες για επιρροή στον απόηχο της την Αραβική Άνοιξη.
    Μεγέθυνση εικόνας
    image
    Alaa Al-Marjani/Reuters
    Το φέρετρο του φιλο-Assad μαχητής καθεστώς, φέρεται να σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανταρτών, είναι ντυμένο με μια ιρακινή σημαία κατά τη διάρκεια μιας κηδείας νότια της Βαγδάτης την Κυριακή.
    Από τη μια πλευρά αυτής της μεσολάβησης του πολέμου είναι ο κ. Άσαντ, που υποστηρίζεται από το Ιράν, τη Ρωσία και σιίτες πολιτοφύλακες. Από την άλλη πλευρά, οι αντάρτες, που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, τα Αραβικά κράτη και τις ΗΠΑ
    Αυτός ο λογαριασμός της διευρυμένης συμμετοχής στη Συρία Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν βασίζεται σε συνεντεύξεις με άτομα με άμεση γνώση των δραστηριοτήτων των Φρουρών », συμπεριλαμβανομένων της Συρίας και της Αραβικής σιίτες μαχητές, μέλη των φρουρών, υψηλόβαθμο στρατιωτικό προσωπικό στο Ιράν και σύμβουλος της Χεζμπολάχ, το Ιράν-backed μαχητική δύναμη και πολιτικό κόμμα στο Λίβανο. Οι φρουροί, μια στρατιωτική μονάδα επιφορτισμένη με τη διασφάλιση του Ιράν από εξωτερικές ή εσωτερικές απειλές, είναι επίσης μια ισχυρή πολιτική και οικονομική οργάνωση.
    Την Παρασκευή, η ολλανδική τηλεόραση μετέδωσε ένα βίντεο που περιγράφονται σαν να έχουν γίνει από έναν σκηνοθέτη Φρουροί στη Συρία που δείχνει Φρουροί μέλη που ζουν σε ένα σχολείο στην πόλη του Χαλεπίου και συνάντηση με τον τοπικό διοικητή του στρατού της Συρίας. Στο βίντεο, ο διοικητής φρουράς στο Χαλέπι λέει ότι έχει διοικητής της Συρίας μονάδες του στρατού για ένα έτος και ένα μισό και ότι το Ιράν είναι να εκπαιδεύει μαχητές από όλο τον αραβικό κόσμο για την καταπολέμηση της στη Συρία.
    Ένας ανώτερος αξιωματούχος της αποστολής του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη, λέει, «Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν δεν έχει καμία εμπλοκή του στρατού στη Συρία." Ο υπάλληλος, ο Alireza Miryousefi, λέει το κύριο εμπόδιο για την ειρήνη στη Συρία είναι "η εξωτερική οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη που της Συρίας αντάρτες λαμβάνουν από μερικές αραβικές και δυτικές χώρες."

    Δύο ανώτεροι διοικητές που επέβλεψε το 2009 καταστολή της Τεχεράνης στο ιρανικό υπέρ της δημοκρατίας διαδηλωτές-Στρατηγοί Hossein Hamadani και Yadollah Javani-είχαν αναπτυχθεί στη Συρία, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη της φρουράς.
     Γεν. Soleimani έστειλε επίσης υψηλόβαθμο προσωπικό φύλαξης που είχε τρέξει εξεγέρσεων εκστρατείες κατά των ίδιων των επαναστατικών κινημάτων του Ιράν, λένε αυτοί οι άνθρωποι.Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δημοσίως περιγράφεται πτώση του κ. Assad ως επικείμενη. Αυτό θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για το Ιράν: Η Συρία είναι το πιο σημαντικό αραβικό σύμμαχος του Ιράν και χρησιμεύει ως γέφυρα για Ιρανικά όπλα και τα μετρητά που του Λιβάνου και παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες αγωνίζονται Ισραήλ. Το περασμένο καλοκαίρι, μετά Συρίας αντάρτες κατέλαβαν μεγάλα τμήματα του σημαντικό βόρεια πόλη του Χαλεπίου, ο ανώτερος εντολή των Φρουρών της Επανάστασης ξεπήδησε σε δράση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη Φρουροί στο Ιράν. Σύμφωνα με το εξωτερικό ο διοικητής του, στρατηγός Qasem Soleimani, η στρατιωτική μονάδα εγκατεστημένη "χειρουργεία" για τον έλεγχο της συνεργασίας μεταξύ της Τεχεράνης, της Συρίας δυνάμεων και μαχητές από τη Χεζμπολάχ, πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη του Λιβάνου και τη δημιουργία των φρουρών στη δεκαετία του 1980, σύμφωνα με τις ΗΠΑ και Αραβικά υπαλλήλων και φρουρών μέλη.
    Μερικά Φρουρών της Επανάστασης στρατιωτικούς συμβούλους και αντιμετώπισης των εμπειρογνωμόνων έχουν πάει στη μάχη μαζί με τις δυνάμεις και παραστρατιωτικές ομάδες τον κ. Άσαντ να εξασφαλίσει βασικά νίκες, λένε οι αξιωματούχοι. Ιρανικές ιστοσελίδες που συνδέονται με τα Φρουροί έχουν memorialized τα ονόματα των Φρουρών μελών περιγράφονται ως ιρανικές "μάρτυρες" σκοτώθηκαν στη συριακή εμφύλιο πόλεμο. Οι περιοχές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις κηδείες και αναφέρουν ότι Φρουροί διοικητές μερικές φορές δίνουν ομιλίες.
    Οι προφυλακτήρες και Γεν. Soleimani επίσης, κινητοποιώντας χιλιάδες μαχητές από τις αραβικές χώρες, κυρίως το Λίβανο και το Ιράκ, για να οχυρώσουν τις δυνάμεις ασφαλείας του κ. Άσαντ, εκπαιδεύοντάς τους σε στρατόπεδα, όπως Amir Al-Momenin, λένε οι αξιωματούχοι.
    Ο Amir Al-Momenin στρατόπεδο, το σπίτι στο οπλοστάσιο των βαλλιστικών πυραύλων των Φρουρών », είναι μια σημαντική στρατιωτική εγκατάσταση. Οι σιίτες μαχητές εκπαιδεύονται εκεί αντάρτικο, την επιβίωση τομέα και τη διακίνηση βαρέων όπλων, σύμφωνα με τις Φρουροί μέλη και άλλοι που εργάζονται στον καταυλισμό. Υπάρχουν επίσης καθημερινά μαθήματα θρησκευτικών.
    Μεγέθυνση εικόνας
    image
    Sam Dagher / The Wall Street Journal
    Στην πόλη Χομς, το Ιράν-backed Χεζμπολάχ ομάδα βοήθησε να απωθήσουν τους αντάρτες αγωνίζονται καθεστώτος Άσαντ της Συρίας.
    Η στρατιωτική πτέρυγα της λιβανικής Χεζμπολάχ έχει στείλει μόνο χιλιάδες μαχητές στη Συρία, σε συντονισμό με τους φρουρούς. Χεζμπολάχ διοικητές ελέγχουν σήμερα σημαντικό στρατηγικούς τομείς ανακτηθεί από το καθεστώς της Δαμασκού, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Quşayr, ορισμένα τμήματα της πόλης Χομς και των θυλάκων στη νότια επαρχία της Deraa.
    "Qasem Soleimani τρέχει τώρα τη Συρία», λέει ο συνταγματάρχης Ahmed Hamada, ένας αξιωματικός με τους αντάρτες Ελεύθερου Συριακού Στρατού, η οποία βασίζεται στην εντολή του κοντά στη βόρεια πόλη του Χαλεπίου. «Μπασάρ είναι μόνο δήμαρχος του».
    Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι δεν έχουν καμία συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με την Amir Al-Momenin στρατόπεδο. Ωστόσο, αξιωματούχοι της άμυνας λένε ότι φαίνεται να συνάδει με το πώς οι Φρουροί εκπαιδεύονται Ιράκ μαχητές για την καταπολέμηση των ΗΠΑ και των συμμαχικών δυνάμεων στο Ιράκ. Το Πεντάγωνο συνελήφθη και ανακρίθηκε εκατοντάδες σιίτες μαχητές κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος περιγράφεται ταξιδεύουν στο Ιράν για την εκπαίδευση.
    Ιράν και της Συρίας αξιωματούχοι αναγνωρίζουν δημοσίως τη συνεργασία τους στον πόλεμο. Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας τον περασμένο μήνα, είπε ότι οι δύο χώρες εργάζονται από το ίδιο «χαράκωμα». Αλλά ο κ. Άσαντ και άλλους ανώτερους αξιωματούχους της Συρίας λένε οι φρουροί δεν τρέχουν συνολική καμπάνια της Συρίας. Καλούν την προπαγάνδα τους ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει στρατιωτική δράση των ΗΠΑ.
    «Αυτό είναι πραγματικά αστείο», λέει ο Συρίας Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Φαϊζάλ αλ-Mekdad, σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι το Ιράν είναι να βοηθήσει να τρέξει τον πόλεμο. Ο ίδιος τους αποκαλεί "φήμες" που προορίζεται να «παραπλανήσουν το κοινό."
    Ιράν υποστηρίζει επίσης το καθεστώς της Συρίας οικονομικά όσο και πολιτικά. Τον Ιούλιο του Ιράν προσέφερε Συρία 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια γραμμή πίστωσης για την αγορά πετρελαίου και των τροφίμων και τον Ιανουάριο άλλο 1.000.000.000 δολαρίων πιστωτική γραμμή για την εισαγωγή εμπορευμάτων από το Ιράν. Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν υποστηρίξει επίσης τον κ. Assad: Μετά από ισχυρισμούς ότι οι δυνάμεις του χρησιμοποίησαν χημικά όπλα, το Ιράν κατηγόρησε τους αντάρτες για την επίθεση.
    Μεγέθυνση εικόνας
    image
    Sam Dagher / The Wall Street Journal
    Στην πόλη της Quşayr, το Ιράν-backed Χεζμπολάχ ομάδα βοήθησε να απωθήσουν τους αντάρτες αγωνίζονται καθεστώτος Άσαντ της Συρίας.
    Η παρουσία του Ιράν και των πληρεξουσίων αυτής στο εσωτερικό της Συρίας αναδύεται ως μια στρατηγική πρόκληση για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα , όπως ο ίδιος διατηρεί την απειλή της στρατιωτικής απεργίες ενάντια στο καθεστώς του Άσσαντ ως απάντηση στην προβαλλόμενη χρήση του χημικών όπλων τον περασμένο μήνα. Ο Λευκός Οίκος λέει πως τα τυχόν στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας θα πρέπει να είναι περιορισμένη και επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο για τα χημικά όπλα εξευτελιστική Δαμασκού δυνατότητες.
    Ιράν και της Λιβάνου άτομα με γνώση των φρουρών λένε ότι η οργάνωση συζητάμε αν θα προβούν σε αντίποινα εναντίον αμερικανικών και ισραηλινών στόχων που σταθμεύουν στη Μεσόγειο και στον Περσικό Κόλπο, είτε άμεσα είτε μέσω αντιπροσώπων, όπως η Χεζμπολάχ και η πολιτοφυλακές του Ιράκ.
    Τεχεράνη, τη Δαμασκό και η Χεζμπολάχ περιγράφουν τη σύγκρουση στη Συρία ως ένα πιθανό σημείο καμπής σε ό, τι θεωρούν τον αγώνα τους με τις ΗΠΑ και Μέση Ανατολή συμμάχους της, ιδίως το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία. Μπορούν επίσης να δείτε τον αγώνα τους ως άμυνα εναντίον των σιιτών σουνιτών εξτρεμιστών.
    Ιράν, και την πλειοψηφία του πληθυσμού της σιιτική, είναι κλειδωμένη σε ένα περιφερειακό μάχη για επιρροή με την σουνίτες κράτη, με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία. Η σύγκρουση είναι, επίσης, παίζει στο Μπαχρέιν, την Υεμένη, το Λίβανο και Παλαιστινιακά εδάφη.
    «Η Συρία είναι η πρώτη γραμμή της αντίστασης," Γεν. Soleimani δήλωσε πρόσφατα σε ένα ελίτ ιρανική κυβερνητικό σώμα, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης."Θα στηρίξουμε τη Συρία μέχρι το τέλος."
    Συμμαχία της Τεχεράνης με τη Συρία ξεκίνησε λίγο μετά ισλαμική επανάσταση στο Ιράν το 1979. Δαμασκός κάτω από τον πατέρα του κ. Άσαντ, Χάφεζ αλ-Ασαντ, ήταν η πρώτη αραβική χώρα προς τα πίσω επαναστατική κυβέρνηση του Ιράν. Αγιατολάχ της Τεχεράνης, με τη σειρά του, αναγνώρισε την πίστη Αλεβιτών της οικογένειας Άσαντ, ένα παρακλάδι του σιιτικού Ισλάμ, ως νόμιμη υποκατάστημα της θρησκείας τους.
    Επιρροή των φρουρών στη Δαμασκό αυξήθηκε σημαντικά μετά Μπασάρ αλ-Άσαντ κατέλαβε την εξουσία το 2000, σύμφωνα με τις τρέχουσες και πρώην αξιωματικών του στρατού της Συρίας. Πράξεις μεταξύ των φρουρών και των δυνάμεων ασφαλείας της Συρίας άρχισε να αναπτύσσεται πιο ολοκληρωμένη, με την ιρανική συμβούλους να βασιστούν στη Συρία. Η κυβέρνηση του Ιράν άνοιξαν εργοστάσια όπλων και θρησκευτικά κέντρα στη Συρία, καθώς και.
    "Μπασάρ επικαλείται το Ιράν με έναν τρόπο ο πατέρας του δεν έκανε ποτέ», λέει ο συνταγματάρχης Hamada, η FSA διοικητής, ο οποίος αυτομόλησε από το συριακό στρατό πέρυσι.
    Κατά το πρώτο έτος του πολέμου της Συρίας, η συμμετοχή της Τεχεράνης ήταν σχετικά περιορισμένη, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, αραβικές και ιρανικές στρατιωτικών αξιωματούχων. Ιρανική εμπειρογνώμονες σε ηλεκτρονική επιτήρηση και τον έλεγχο του πλήθους, εκπαιδεύονται κατά τη διάρκεια του 2009 καταστολή της Τεχεράνης κατά των διαδηλωτών της δημοκρατίας, απεστάλησαν στη Δαμασκό. Ωστόσο, δεν Φρουρών της Επανάστασης ή μαχητές της Χεζμπολάχ είχαν ξεκινήσει ακόμη σημαντικές μάχες.
    Αυτό άρχισε να μετατοπίζεται στα μέσα του 2012, όπως το Ιράν παρακολουθούνται αντάρτες κινούνται προς Aleppo, λένε οι αξιωματούχοι. Αντιπολιτευτικών κινημάτων δολοφονήθηκε επίσης τον κ. Άσαντ τον αδελφό-σε-δικαίου, Assef Shawkat, ένα ισχυρό σχήμα των δυνάμεων ασφαλείας της Συρίας. Γεν. Soleimani, φοβούμενοι την κατάρρευση του καθεστώτος της Δαμασκού, τα οποία αποστέλλονται Φρουροί διοικητές ειδίκευση στο αντάρτικο των πόλεων για να βοηθήσει την πολεμική προσπάθεια συντεταγμένων κ. Άσαντ.
    Διεύρυνση στρατιωτική παρουσία του Ιράν στο εσωτερικό της Συρίας εκδηλώθηκε τον Αύγουστο του 2012. Αυτό το μήνα, Ελεύθερου Συριακού Στρατού αντάρτες απήγαγαν 48 διοικητές προφυλακτήρες και το προσωπικό στη Δαμασκό. Η κυβέρνηση του Ιράν πρώτη ονομάζεται άνδρες σιίτες προσκυνητές, τότε τα περιέγραψε αργότερα ως "συνταξιούχος" Επαναστατική αξιωματικών Φρουροί.
    Το περασμένο καλοκαίρι, οι Φρουροί άρχισε να αναπτύσσεται μαχητές για πρώτη φορά, σύμφωνα με ιρανικές στρατιωτικούς αξιωματούχους και αντάρτες της Συρίας. Η πλειοψηφία δεν στάλθηκαν να πολεμήσουν, αλλά και για την επισκευή του εξοπλισμού, φύλακας στρατιωτικές εγκαταστάσεις και να συμπληρώσετε για την αποκάλυψη της Συρίας μονάδες.
    FSA διοικητές έχουν δελτία ταυτότητας και τις ετικέτες σκυλί Ιρανών στρατιωτών που λένε ότι συνελήφθησαν ή σκοτώθηκαν στη μάχη. "Assad ζήτησε για να είναι στο έδαφος», λέει ο στρατηγός Yahya Bittar, ο οποίος οδηγεί συνολικά δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών της FSA. «Οι Ιρανοί είναι τώρα μέρος της διοίκησης και ελέγχου της δομής της Συρίας».
    Οι Φρουροί της Επανάστασης και οι σύμμαχοί της έχουν αναπτυχθεί σε ευρύτερη κλίμακα αυτή την άνοιξη, όπως τα Αραβικά κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ αύξησε τις αποστολές τους τα όπλα και τα μετρητά σε αντάρτες της Συρίας, σύμφωνα με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Συρίας και της Χεζμπολάχ. Οι ΗΠΑ πιστεύουν μερικοί των πολιτοφυλακών της αντιπολίτευσης έχουν al δεσμούς Κάιντα.
    Τεχεράνη έχει επικεντρωθεί κυρίως στις οχύρωσης δυτική και κεντρική Συρία, περιοχές που ελέγχουν την πρόσβαση στο Λίβανο και η Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τις ΗΠΑ και τις αραβικές υπαλλήλων και αντάρτες της Συρίας. Τον περασμένο Μάιο, η Χεζμπολάχ έστειλε χιλιάδες μαχητές της ελίτ της στην κεντρική συριακή πόλη της Quşayr και σχεδόν μόνη της να βγει έξω τους αντάρτες που απειλούσαν τις γραμμές ανεφοδιασμού τους.
    Η μάχη είχε δει στην Ουάσιγκτον ως ένα πιθανό σημείο καμπής στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. Οι προφυλακτήρες και Γεν. Soleimani συντονίζεται με τη Χεζμπολάχ στη δίωξη αυτόν τον αγώνα, στέλνοντας στρατιωτικούς συμβούλους για την πόλη, σύμφωνα με αντάρτες και έναν δημοσιογράφο που τους είδα εκεί.
    Σήμερα, η Χεζμπολάχ λειτουργεί ανεξάρτητα Quşayr, και οι διοικητές του είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της πειθαρχίας μεταξύ των δυνάμεων του κ. Ασαντ. Η λιβανική πολιτοφυλακή έχει δημιουργήσει μια βάση επιχειρήσεων στο βόρειο τμήμα της πόλης που είναι εκτός ορίων για τους περισσότερους πολίτες της Συρίας. Μια Χεζμπολάχ διοικητής, ο οποίος συστήθηκε ως Abu Ahmed, περιπολίες Quşayr ένα πρόσφατο απόγευμα με τους μαχητές σε ένα φορτηγό. Είπε μόνο νομιμόφρονες καθεστώς που επιτρέπεται πίσω στην πόλη, και ότι θα πρέπει να ελεγχθεί από τον ίδιο προσωπικά.
    Μεγάλο μέρος της πόλης παραμένει έρημη και σοβαρές ζημιές. Μονομαχίας σουνιτών-σιιτών γκράφιτι εξακολουθεί να καλύπτει πολλούς τοίχους, μερικές φορές αναφορά σε επικές μάχες που χρονολογείται από τον έβδομο αιώνα.
    Χεζμπολάχ και της Συρίας πολιτοφυλακές υπό τις διαταγές του, έχουν επίσης οδηγεί την εκστρατεία του καθεστώτος Assad να ανακαταλάβει Χομς, μια στρατηγική επαρχία διχοτομεί τη χώρα. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν βγει έξω αντάρτες από τα περισσότερα από την πρωτεύουσα, πόλη Χομς.
    «Κάναμε τη βαριά ανύψωση,» είπε ένας 19-year-old Συρίας πολιτοφύλακας, που προσδιορίζονται ως Abdullah, ο οποίος πολέμησε κάτω από ένα διοικητή της Χεζμπολάχ σε μια περιοχή που ονομάζεται Khalidiya, τον Αύγουστο. "Αν πάρουμε πίσω όλα Χομς, η επανάσταση πρόκειται να ολοκληρωθεί πλήρως."
    Οι Φρουροί της Επανάστασης, εν τω μεταξύ, συνεχίζει να κινητοποιεί χιλιάδες σιίτες μαχητές για την μάχη της σε μεγάλο βαθμό αντάρτες σουνίτες είναι οπλισμένοι, εκπαιδεύονται και χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία και άλλους αντιπάλους του Ιράν, λένε οι Ιρανοί αξιωματούχοι και αραβικές υπηρεσιών πληροφοριών. Στο Amir Al-Momenin βάση κοντά στην Τεχεράνη, οι σιίτες από την Υεμένη και τη Σαουδική Αραβία που εκπαιδεύονται για την καταπολέμηση εσωτερικό της Συρίας, λένε οι Φρουροί υπαλλήλων και του Ιράν χωρικούς που ζουν κοντά στις εγκαταστάσεις.
    Δεκάδες λεωφορεία με φιμέ τζάμια που μεταφέρουν οι άνδρες έχουν φθάνουν βράδυ στη βάση, η οποία περιβάλλεται από γεωργικές εκτάσεις, λένε. Πολλοί εισάγετε το Ιράν, με το πρόσχημα της ύπαρξης θρησκευτικών προσκυνητές, στη συνέχεια αποστέλλονται στη Συρία μέσω του Ιράκ.
    Επιπλέον, τα μέλη των δύο ιρακινές πολιτοφυλακές, Kata'ib Χεζμπολάχ και Asaib Ahl al-Haq, δήλωσε σε συνεντεύξεις κοντά στη Δαμασκό που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία σε μεγαλύτερο ποσοστό κατά το παρελθόν έτος για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του κανόνα του κ. Ασαντ. Και οι δύο ομάδες είχαν σχηματιστεί από τους φύλακες κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ και πραγματοποίησε μερικά από τα πιο εξελιγμένα και θανατηφόρες επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατευμάτων, λένε Αμερικανοί και Ιρακινοί αξιωματούχοι άμυνας.

    "Σε σύγκριση με τη βοήθεια και την υποστήριξη που αραβικές χώρες δίνουν σε ομάδες της αντιπολίτευσης, δεν έχουμε κάνει πολλά στη Συρία», δήλωσε ο Φρουροί «διοικητής-in-chief, Γεν. Muhammad Ali Jaffari, το περασμένο έτος, σύμφωνα με τα επίσημα ιρανικά μέσα ενημέρωσης . "Έχουμε δώσει μόνο τις συμβουλές μας, μοιράστηκαν τις εμπειρίες μας και να δοθεί καθοδήγηση."

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    skaleadis

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...