Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ομιλία με θέμα: “Παιδική διατροφή – Παιδική παχυσαρκία και συμβουλές διατροφής μετά τη λοχεία”


paidikh_diatrofhΗ Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου, μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, στα πλαίσια της εθλεοντικής του δράσης θα πραγματοποιήσει μια σειρά ομιλιών με θέμα: « Παιδική Διατροφή, Παιδική Παχυσαρκία και Συμβουλές Διατροφής Μετά Τη Λοχεία» .
Οι ομιλίες απευθύνονται σε μέλουσες μητέρες, σε νέες μητέρες που βρίσκονται στη περίοδο της λοχείας και σε γονείς που θέλουν ενημερωθούν για την διατροφή των παιδιών τους. Μετά τις ομιλίες θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ:

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, θα μιλήσει η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, κυρία ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΙΣΙΟΥ.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ., στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, θα μιλήσει η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, κυρία ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ., στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα μιλήσει ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Τεχνολόγος Τροφίμων, Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ.elthraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...