Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Με “ανατροπή” στο σκορ, ο Νέστος Χρυσούπολης νίκησε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος




Το α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων του Νέστου Χρυσούπολης και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ήταν το καλύτερο χρονικό διάστημα του τοπικού ντέρμπι που διεξήχθη, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους των δύο ομάδων, το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων του Νέστου Χρυσούπολης και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ήταν το καλύτερο χρονικό διάστημα του τοπικού ντέρμπι που διεξήχθη, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους των δύο ομάδων, το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης. Στο πρώτο 45λεπτο, συγκεκριμένα, σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος προηγήθηκε με τον Καρλόπουλο, αλλά ένα “ξέσπασμα” μερικών λεπτών των γηπεδούχων έφερε την ολική ανατροπή. Ο Ζγκούρι ισοφάρισε 1-1, ο Σεφερίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νέστου και ο Κούτεφ έκανε το 3-1. Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Μπαρέτας, όμως, με ωραία ατομική προσπάθεια μείωσε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ήταν τα εξής: Άρης Θεσσαλονίκης-Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0, Απόλλων Καλαμαριάς-Καμπανιακός 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-2, Δόξα Δράμας-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-1, Εθνικός Γαζώρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1, Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1, Θύελλα Φιλώτα-Λαγκαδάς 1-2, Κοζάνη-Εορδαϊκός 0-2. Ρεπό: Καβάλα.

Η βαθμολογία
Νέστος Χρυσούπολης 6, Εθνικός Νέου Αγιονερίου 6, Εορδαϊκός 6, Εθνικός Γαζώρου 4, Δόξα Δράμας 3, Καβάλα 3(*), Άρης Θ. 3(*), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3, Έβρος Σουφλίου 3, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3, Λαγκαδάς 3, Καμπανιακός 1, Απόλλων Κρύας Βρύσης 1, Απόλλων Καλαμαριάς 1, Κοζάνη 0, Ηρακλής Αμπελοκήπων 0, Θύελλα Φιλώτα 0.

Σημείωση: Οι ομάδες με τον αστερίσκο έχουν κάνει ρεπό.

Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015)
Καβάλα-Άρης Θεσσαλονίκης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Απόλλων Καλαμαριάς, Θύελλα Φιλώτα-Νέστος Χρυσούπολης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εορδαϊκός-Εθνικός Γαζώρου, Καμπανιακός-Κοζάνη, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Έβρος Σουφλίου, Λαγκαδάς-Δόξα Δράμας. Ρεπό: Ηρακλής Αμπελοκήπων.
Κωνσταντίνος Κοϊβέρογλου
https://www.youtube.com/watch?v=EGoH7xVpHE0
http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=60469

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...