Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ: ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Άρθρο του δικηγόρου κ. Περικλή Σταυριανάκη στην εφημερίδα «Ακρόπολη»

Προχθές κάλεσαν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για να παραστεί ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να δώσει εξηγήσεις προκειμένου το Σώμα να αποφανθεί αν θα άρει την ασυλία του, για την χρήση ενώπιον της Ελληνικής Βουλής, της συνομιλίας του με τον κ. Τάκη Μπαλτάκο.

Ήταν αναμενόμενο πως αυτό το Κοινοβούλιο που αρνήθηκε να αφήσει στην διάθεση της Δικαιοσύνης Βουλευτές που ζητείτο η δίωξη τους για κακουργήματα, άνετα θα επέτρεπε να διωχθεί ένας Βουλευτής που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο έργο της Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνική Βουλή δεν δίστασε να αρνηθεί την άρση της ασυλίας του κ. Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Μιχελάκη της ΝΔ, που ζητούσε η Ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να λογοδοτήσουν για κακουργήματα. Έσπευσε όμως να άρει την ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη επειδή αποκάλυψε την ομολογία του πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Τάκη Μπαλτάκου, πως δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής όταν προφυλακίστηκαν και ότι υπήρξε πρωθυπουργική παρέμβαση προκειμένου να κρατηθούν. https://www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M


Ένας άνθρωπος που κάνει μια τόσο σοβαρή καταγγελία, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να διωχθεί επειδή με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να υπερασπίσει τον εαυτό του, αλλά θα έπρεπε να αξιοποιηθεί ώστε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις αποκαλύψεις του. Αυτός θα ήταν ο καλύτερος και ο ασφαλέστερος τρόπος, για όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, να ανατρέψουν άμεσα την μνημονιακή συγκυβέρνηση, και όχι να την αφήσουν να καταστρέφει τη Χώρα για ενάμιση ολόκληρο χρόνο ακόμα, αναμένοντας την επικείμενη Προεδρική εκλογή! Βέβαια κατά την προχθεσινή εμφάνισή του ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης στην Ελληνική Βουλή, αποκάλυψε άλλο ένα ηχητικό ντοκουμέντο που φέρεται ο Πρωθυπουργός να δίνει εντολή για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Τα όσα αποκάλυψε – ανέδειξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, δημιουργούν τεράστιο πολιτικό θέμα, που θα έπρεπε να ξεσηκώσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Πατρίδας μας.

Η Δικαιοσύνη θα μπορούσε ενδεχομένως να πει πως τα προϊόντα υποκλοπής δεν της επιτρέπει η Ποινική Δικονομία να τα αξιοποιήσει και να στηρίξει κατηγορία (αρθ.177.2). Τα πολιτικά όμως κόμματα της αντιπολίτευσης, έπρεπε να έχουν ήδη ξεσηκωθεί, διότι οι αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη και αν ακόμα δεν μπορούν, για λόγους τυπικούς, να στοιχειοθετήσουν ποινική κατηγορία – ευθύνη, σίγουρα θέτουν τεράστιο πολιτικό θέμα που δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον στην Πατρίδα μας.

Είναι εγκληματικό που με το πολιτικό αυτό θέμα δεν ασχολήθηκαν τα πολιτικά μας κόμματα, αλλά προτίμησαν να θέσουν τον Ηλία Κασιδιάρη στην πυρά και να αφήσουν ανενόχλητο ένα Πρωθυπουργό που παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη και με «κωλοτούμπες» ξεγελά τον Ελληνικό Λαό και παίρνει την ψήφο του. Η απάθεια του πολιτικού κόσμου απέναντι στις αποκαλύψεις – καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, δυστυχώς σίγουρα τον εκθέτει στα μάτια του κόσμου, και του επιτρέπει να σκέφτεται πως «κόρακας κόρακα μάτι δεν βγάζει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...