Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ: Ο Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού δήλωσε ότι "οι ξένοι φταίνε για τη βία στα γήπεδα"


Σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι (της σοβαρής Χρυσής Αυγής) εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου με θέμα την βία στα γήπεδα με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου οπαδού του Εθνικού στο γήπεδο του Ηροδότου κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Σημειώνεται πως για την επίθεση έχουν συλληφθεί τρεις Έλληνες οι οποίο κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκ των οποίων οι δύο κρίθηκαν την Τετάρτη προφυλακιστέοι.


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την αρχή είπε πως «βία θα υπάρχει πάντα, αφού υπάρχουν διαφορετική λαοί και διαφορετικές φυλές». Συνεχίζοντας υποστήριξε πως ο τραυματισμός του 46χρονου δεν ήταν αθλητική βία αλλά «προσωπική». Το παραλήρημά του ολοκληρώθηκε λέγοντας πως στον ξυλοδαρμό του οπαδού του Εθνικού συμμετείχαν ξένοι, στους οποίους μάλιστα χρέωσε και γενικότερα τη βία στα γήπεδα. «Στα επεισόδια συμμετέχουν άνθρωποι που δεν είναι Έλληνες, δεν είναι φίλαθλοι, και μπαίνουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν επεισόδια», είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...